Apps Adobe Tak Genuine

2023.12.20
Anda pengguna Adobe?

Amda pengguna Adobe tapi tak mampu untuk dapatkan yang original sebab masalah kewangan?

Ambe adalah pengguna tegar Photoshop. tak pandai nak guna apps lain untuk edit image. Sekarang ni kalau pc/laptop online ke internet, mereka boleh detect pengguna yang pakai apps mereka yang tak genuine.

Teknik ini untuk yang menggunakan apps Adobe untuk hobi sahaja. Bukan untuk mencari rezeki. Kalau untuk cari rezeki, lebih baik untuk dapatkan yang asli dan original. Bukan kata salah kalau pakai yang pirate. Terserah kepada masing-masing.

Untuk senarai harga khidmat apps Adobe, boleh rujuk di sini. Boleh dah tu ambik harga individu kalau business kecik-kecik.

Salah satunya, ambe jumpa video kat Youtube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *