2024.02.02 – Bersukan melalui ping pong

2024.02.02
Jom bersukan dengan ping pong

Dulu, ambe main badminton. Setiap hari Sabtu malam. Tapi pastu mengundur diri sebab covid dan juga komitmen lain yang menghalang (sebenarnya masalah kesihatan fizikal.. hehe)

Sekarang ni, bersama jemaah Masjid. Boleh eratkan persaudaraan sesama jemaah di samping dapat keluarkan peluh jantan ini. Ada masa, kita beriadhah bersama keluarga pula kat taman-taman permainan berhampiran rumah.

Adam sekarang ni nak galakkan bersukan dari sibuk pegang phone. Sibuk sungguh la, macam bisnes juta-juta dalam phone tu. Kalau lah leh jual produk, ok jugak la. Hehehe…

Ambe join pingpong ni tak tetap pun. Kena dengan jadual duty, join lah. Kalau tak kena, tengok gambar dalam group whatsapp jer la.

Hantaran ini bukan nak ajak friendly tau!.. Hahaha.. Hanya nak bercerita aktiviti sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *